La patru zile de când Apaterm a încălzit caloriferele gălăţenilor, o şcoală şi două grădiniţe stau încă în frig

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Până când caloriferele se vor dezmorţi, copiii fac ore în frig
Până când caloriferele se vor dezmorţi, copiii fac ore în frig

 Vorbim despre Şcoala nr. 33 şi grădiniţele 53 şi 60, acolo unde orele de curs au fost scurtate cu 10 minute, iar copiii sfătuiţi să vină bine îmbrăcaţi. Conducerea Apaterm a asigurat că problema se va remedia în cel mai scurt timp.

„Am vorbit vineri cu directorul tehnic de la Apaterm şi am înţeles că este vorba despre o avarie la un punct termic din cartier. Ne-a promis că până luni se rezolvă. Vom vedea!", spune directorul Şcolii 33, Constantin Rotaru.

Temperatura din clase nu era vineri chiar foarte mică - 15-16 grade - dar, chiar şi aşa, este greu să faci cursuri în asemenea microclimat. Laboratoarele sunt extrem de răcoroase şi tocmai de aceea au fost evitate de toţi profesorii.

„Am pus noi câteva aeroterme, dar nu cred că ţine instalaţia electrică, aşa că i-am sfătuit pe copii să vină cu ceaiuri la ei şi cu haine groase", mai spune directorul şcolii.
Până la remedierea problemei, elevii sunt chemaţi la şcoală după un program special, care începe la ora 9.00 şi se termină la 16.30, cu ore de 40 de minute şi 5 minute pauza.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite