Galaţi: UPDATE: Dinamo Bucureşti - CSU Metal Galaţi, derbiul campionatului naţional de volei - LIVE text

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: UPDATE: Dinamo Bucureşti - CSU Metal Galaţi, derbiul campionatului naţional de volei - LIVE text
Galaţi: UPDATE: Dinamo Bucureşti - CSU Metal Galaţi, derbiul campionatului naţional de volei - LIVE text

Voleibalistele de la CSU Metal Galaţi au câştigat derbiul cu Dinamo Bucureşti

Victorie categorică obţinută de formaţia gălăţeană chiar pe terenul celor de la Dinamo: 3-0 (21, 23, 22). Meciul a fost LIVE - text pe adevarul.ro

Cel mai greu moment al meciului pentru echipa antrenată de Zoran Terzic a fost în setul doi. Dinamo conducea cu 22-17 iar CSU Metal Galaţi a revenit şi a întors soarta actului secund în favoarea sa.

La finalul partidei, vicepreşedintele clubului Dinamo, Marian Ştefan, a acuzat arbitrajul şi a spus că va solicita FRV ca la următoarele confruntări din campionat cu CSU Metal, dar şi la cele cu Tomis Constanţa, să fie aduşi arbitri străini.

Voleibalista Nneka Onyejekwe, de la CSU Metal, a declarat că aceasta victorie vine să confirme că jocul echipei sale nu mai suferă din cauza lipsei de omogenitate, ca la începutul sezonului.
"Deşi scorul pare să spună altceva, a fost o partidă foarte dificilă. Nu ne-a fost deloc simplu să ne impunem.  O victorie care vine să confirme că am trecută peste perioada critică de la începutul sezonului. Au trecut câteva săptămâni de când ne antrenăm împreună, relaţiile de joc nu mai suferă", a declarat Nneka.

Preşedintele clubului gălăţean, Corneliu Mangalea, a declarat că cel mai important acum este rezolvarea problemelor interne.
"Sperăm să trecem cât mai repede peste problemele interne şi să continuăm seria rezultatelor din ultimii ani. O parte din salariile restante a fost plătită, încercăm să ajungem la zi. Victoria aceasta nu face decât să demonstreze că ar fi fost cu totul altceva dacă cei din federaţiei s-ar fi gândit şi la echipe şi ar fi programat Cupa României normal, nu la numai o săptămână de la startul sezonului", a declarat Corneliu Mangalea.

În Cupa României, competiţie disputată în urmă cu două săptămâni la Botoşani, CSU Metal a pierdut în semifinale în faţa celor de la Tomis iar Dinamo a câştigat trofeul.


Setul III


Victorieee!!! CSU Metal a câştigat şi setul trei: 25-22

Dinamo s-a apropiat periculos, Metal conduce cu 22-20

CSU Metal conduce cu 13-7

CSU Metal Galaţi conduce cu 7-5


METAL a câştigat şi setul secund: 25:23, după ce a fost condusă cu 22-17

METAL a câştigat primul set cu 25-21

Voleibalistele de la CSU Metal Galaţi, echipa campioană a ultimilor trei ani, joacă acum în deplasare în compania celor de la Dinamo Bucureşti. Formaţia bucureşteană speră să pună capăt supremaţiei celor de la Metal, după ce a investit mult în transferuri înaintea acestui sezon. După patru etape, Dinamo se afla pe primul loc.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite