Crimă oribilă la Jorăşti: L-a „cosit” şi a sângerat până la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un moment de furie, un puşti de numai 17 ani i-a tăiat picioarele unui bărbat, care şi-a dat sufletul chiar sub ochii copiilor lui.

O banală ceartă dintre Toader Luca, în vârstă de 40 de ani, şi Cătălin Grumăzescu, de 17 ani, ambii din Jorăşti, s-a transformat într-o tragedie. Acesta din urmă, supărat că vecinul său îi cere să mute căruţa cu cai din drum, a luat o coasă şi l-a lovit fără să clipească. Totul s-a petrecut în câmp, acolo unde familiile celor doi lucrau pământul agricol.

„S-au luat la ceartă pe câmp şi s-a ajuns aici. El a dat să plece şi băiatul a a luat coasa şi l-a lovit. I-a dat pe la spate. O mână de om, la 17 ani, a putut să facă aşa ceva. Oameni nebuni. S-a ajuns la o tragedie. Nu am auzit să mai fi avut conflicte, dar acum e mort”, spune Costel Frunză, cumnatul victimei.
 
Groaznica scenă s-a petrecut chiar sub ochii a doi dintre copiii bărbatului şi a soţiei sale. Cei mici au văzut cum tătăl lor a căzut la pământ şi a sângerat până şi-a dat viaţa. În urma sa, au rămas patru copii, cel mai mare fiind în vârstă de 15 ani, iar cel mai mic, de patru ani.
 
„Bărbatul meu i-a zis să mute caii şi el s-a enervat. Eram acolo. A luat coasa în mână şi i-a dat peste picioare soţului. A căzut mort. Ce era să-i facem? Băiatul ăsta de 17 ani a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Am rămas singură acum cu patru copii mici”, spune Maria Luca, soţia victimei, plângând de durere.

Nici medicii de pe ambulanţă care s-au dus imediat la faţa locului nu au mai avut ce face pentru a-i salva viaţa bărbatului. În momentul de faţă, adolescentul a primit mandat de arestare pe 29 de zile, sub acuzaţia de omor calificat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite