Galaţi: Kids Zone, locul în care se reinventează joaca!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii se distrează printre tobogane şi piscine cu bile, iar părinţi lor la bowling sau la biliard

De aproape o lună, funcţionează pe strada Morilor cel mai mare loc de joacă pentru copiii din Galaţi. Administratorul afacerii spune că spaţiul este în aşa fel structurat încât să-i mulţumească şi pe copii, dar şi pe părinţii acestora. “Noi am vrut să facem ceva deosebit, în care să vină toată familia. Într-o parte este locul de joacă pentru copii, alături merg părinţii la o partidă de bowling sau de biliard”, spune administratorul. Copiii sunt lăsaţi în seama unor animatori. Profesionişti, spun patronii parcului de joacă, pentru că au studii pedagogice. “Aceştia stau permanent cu copiii, inventează tot felul de jocuri, de poveşti. De altfel, au un spaţiu extrem de mare la dispoziţie. Se lucrează în grupuri de maxim zece copii”, mai spune administratorul spaţiului.

Dotări la maxim!

Kids Zone este prevăzut cu un aşa-zis “play-ground” pe două niveluri. Are şase tobogane de diverse mărimi, o saltea elastică, un vulcan şi un pistol cu bile de burete, dar şi o piscină cu bile speciale din plastic. Într-o altă parte a sălii este un “gonflabil” denumit generic “Invazia Extratereştrilor”, în care copiii se pot “rătăci” într-un labirint cu obiective de descoperit, dar se pot da şi într-un tobogan înalt de partru metri, la care nu au acces decât copiii mai mari. Locul de joacă este dotat şi cu o scenă pe care pot urca viitoarele vedete. “Avem o scenă pe care copiii urcă pentru karaoke. Ei singuri fac concursuri, îşi dau note între ei”, ne-a mai precizat cea care se ocupă de parcul de joacă.

Poftiţi la petrecere!

Cel mai mare loc de joacă din Galaţi este fără îndoială şi locaţia perfectă pentru petrecerea unor aniversări. Părinţii vin şi spun cam ce ar vrea de ziua copilului lor şi… de restul se ocupă administratorii parcului. De meniuri se ocupă o firmă de catering, care vă poate asigura şi tortul. La cerere, şi contra cost se pot asigura magicieni, clovni sau şedinţe de face-painting. Dacă nu este nicio petrecere şi vreţi să vă trimiteţi copilul sau copiii la acest loc de joacă, trebuie să plătiţi zece lei pe oră.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite