Judecaţi după ce au violat o fetiţă de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 40 de ani a întreţinut raporturi sexuale cu o elevă în clasa a V-a la scurt timp după ce fetiţa fusese agresată sexual de un alt bărbat.Soţia violatorului i-a angajat un avocat, dar când a aflat ce a făcut, l-a părăsit şi a intentat divorţ.

Caz şocant în localitatea gălăţeană Drăgăneşti. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi i-a trimis în judecată, zilele trecute, pe Ciprian Stanciu (21 de ani) şi Ionel Popa (40 de ani) după ce aceştia au violat cu sălbăticie o fetiţă în vârstă de 12 ani, implicând în acest scandal sexual şi alţi minori.

Anul trecut, pe 6 martie,Ciprian Danciu, un fost condamnat pentru tâlhărie, a simţit nevoia să întreţină raporturi sexuale.

Era atât de dornic încât l-a forţat să frâneze pe şoferul maşinii în care se afla, a dat jos pasagerii, printre care se aflau mai mulţi minori, şi sub ameninţarea unui cuţit, a obligat-o pe G.S. (12 ani) să întreţină relaţii sexuale cu el.

Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, agresorul i-a chemat înapoi pe ocupanţii maşinii şi au continuat cursa către localitatea Drăgăneşti.

Coşmarul avea să continue pentru minora de 12 ani, elevă în clasa a V-a, după ce fata a decis să îşi petreacă noaptea la una dintre prietenele ei. Tatăl acesteia, Ionel Popa, a venit în toiul nopţii şi „înfierbântat" , i-a cerut fetiţei să facă sex.

Expertiza contrazice victima

Pentru că a refuzat, Ionel Popa i-a rupt pantalonii şi a agresat-o sexual.

Şocant este că bărbatul şi-a obligat propria fiică să dezbrace victima şi apoi să asiste la viol.

Mama fetei agresate a anunţat Poliţia, iar cei doi bărbaţi au ajuns în arestul Poliţiei.

Acum Ionel Popa susţine că nu a violat-o pe fata de 12 ani, ci a întreţinut relaţii sexuale de bună voie cu aceasta pentru că minora obişnuia să se prostitueze.

„Le-a spus procurorilor că se ştia ce obişnuia să facă fata. Clientul meu spune că nu a ştiut că aceasta avea doar 12 ani la momentul în care au întreţinut relaţii sexuale", ne-a declarat avocata Beatrice Martiş, care îl reprezintă pe Ionel Popa.

Nevasta lui Ionel Popa şi-a făcut bagajele şi a plecat de acasă după ce a aflat care este acuzaţia soţul său şi urmează să depună actele de divorţ.

Interesant este că raportul de constatare medico-legală a scos la iveală faptul că minora nu era la primele experienţe sexuale cu toate că avea doar 12 ani, iar pe cap, corp şi membre nu prezenta semne de violenţă.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de viol, cei doi bărbaţi pot să stea la puşcărie până la 25 de ani.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite