Jenant/ Trupa Phoenix uită să-şi plătească hotelul. Vezi aici cât datorează rockerii unui hotel din Galaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Covaci-foto Cosmin Costache
Nicu Covaci-foto Cosmin Costache

Monştrii sacri ai rock-ului românesc, timişorenii de la Phoenix, au uitat să-şi achite cazarea, după concertul susţinut la Galaţi, pe 1 iunie. După mai bine de patru luni, hotelul nu şi-a primit banii aferenţi închirierii celor 11 camere către membrii trupei şi ai staffului

Grupul de firme Galtour Dunărea, firma care deţine hotelul cu priocina a hotărât să acţioneze în instanţă pentru a-şi recupera datoria.

Culmea este că respectiva datorie se ridică la aproximativ 800 de euro.

"Mult apreciata trupa Phoenix a uitat să achite contravaloarea serviciilor de cazare şi masă de care a beneficiat în perioada 31.05-02.06.2011 la Galaţi. Solicitarea de cazare a fost înaintată prin intermediul companiei de impresariat Fotogravura reprezentată de dl. Mohi Younes", se arată într-un cominicat dat publicităţii de Galtour.

Elena Miron, directoarea hotelului, ne-a explicat exact cum au sta lucrurile.

"Membrii trupei Phoenix şi staff-ul lor, in total 11 persoane, au fost cazaţi şi au beneficiat de servicii de masă în cadrul Hotelului Galaţi în valoare de 4357,4 lei. Până în acest moment, au ramas neachitaţi 3357,4 lei, firma SC Fotogravura SRL achitând doar 1000 lei în contul unei facturi emise în data de 31.05.2011. Încercarile si eforturile noastre de recuperare a datoriei pe cale amiabilă au rămas până în prezent fără niciun rezultat", a explicat aceasta.

Elena Miron

image

Pe de altă parte, Mohi Younes, omul de legătură al firmei care s-a ocupat de organizarea acestui concert susţine că trupa Phoenix nu are nicio legătură cu acest scandal.

"Am vorbit şi cu domnul Covaci, cel care este reprezentantul oficial al trupei. Phoenix nu are nicio legătură cu cazarea de la Galaţi. Firma organizatoare este cea care se va ocupa de stingerea acestei datorii. Pe de altă parte, nu mi se pare normal ca acesta să fie un subiect de presă", a spus acesta.

Mohi Younes-impresarul trupei

Mohi Younes-foto Facebook

Culmea este că FotoGravura, firma care a organizat concertul din Galaţi este reprezentată de Mohi Younes, impresarul trupei Phoenix.

Deşi impresarul susţine că nu a fost niciodată contactat de reprezentanţii hotelului pentru stingerea acestei datorii, mailurile trimise de directoare demonstrează contrariul.

Camera în care a fost cazat Nicu Covaci

Camera în care a fost cazat Nicu Covaci

"Suntem dezamăgiţi de lipsa de seriozitate a impresarului dar şi a liderului formaţiei care în mai multe rânduri au promis că îşi vor onora obligaţiile de plată. Suntem obligaţi şi pe această cale să le comunicăm hotărârea noastră de a apela la toate mijloacele legale pentru recuperarea debitului", a mai spus Elena Miron.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite