Jandarmii gălăţeni au întocmit un dosar penal şi au dat amenzi în valoare de 2.750 lei la meciul Oţelul – Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii gălăţeni au sancţionat patru suporteri din Galaţi şi unul din Vaslui cu 2750 de lei amendă şi au întocmit un dosar penal pentru deţinere de materiale pirotehnice. Printre aceştia de află şi fotoreporterul ziarului Vremea Nouă din Vaslui.

Valeriu L., a fost sancţionat cu avertisment pentru că la intrarea în arena sportivă avea faţa acoperită cu un fular iar Dumitru G., cu acceaşi sancţiune pentru că nu a respectat indicaţiile forţelor de ordine.

Ionel N., a fost amendat de jandarmi cu 1.000 de lei pentru comercializare biletelor la suprapreţ, aceasta fiind a treia amendă primită pentru aceeaşi faptă în decursul unui an. Emilian H. a fost sancţionat cu 250 de lei pentru adresare de injurii, iar ca sancţiune complementară i-a fost interzis accesul la astfel de competiţii sportive pe o perioadă de 6 luni.

Tot pentru injurii a fost amendat cu 150 de lei şi Narcis D., suporter al echipei F.C. Vaslui.

Alexandru C., fotoreporter al ziarului Vremea Nouă din Vaslui şi acreditat de clubul F.C. Vaslui, a fost surprins când vroia să înmâne suporterilor vasluieni un rucsac în care a fost găsită o fumigenă.

„Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru introducerea de materiale pirotehnice în arena sportivă, Jandarmeria Galaţi urmând să înainteze o adresă către clubul F.C. Vaslui pentru retragerea acreditării”, spune Barbu Costin, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite