Jandarmii vor fi faţă în faţă cu galeria Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 150 de jandarmi gălăţeni şi luptători ai Grupării de Mobile de Jandarmi Bacău vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele F.C. Oţelul Galaţi şi Rapid Bucureşti, care va începe la ora 17:00.

"Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică. Comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului va fi interzisă în ziua disputării meciului între orele 14.00 - 20.00", a precizat plutonier major Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.


De asemenea jandarmii gălăţeni vor mai asigura măsurile de ordine publică de la Sala Siderurgistul cu ocazia meciului de handbal dintre echipa locală şi Rulmentul Braşov şi la stadionul Dunărea unde echipa gălăţeană din Liga a II-a de fotbal va juca împotriva echipei Petrolul Ploieşti.


Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite