Investiţii de 11,2 milioane de lei pentru ambulatoriul de la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţului Galaţi a decis ieri să continuie un proiect de investiţii ce vizează ambulatoriul de la Spitalul "Sfântul Andrei"

Deşi consilierii judeţeni au decis încă din urmă cu an să aplice pentru obţinerea finanţării, pentru ca banii să ajungă la Galaţi era necesar să se aprobe o nouă contribuţie din partea Consiliului Judeţului (CJ). Astfel, a fost aprobată modificarea bugetului proiectului prin reîncadrarea sumei de 3.361 lei din valoarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a obiectivului de investiţii propus la capitolul de cheltuieli neeligibile.


Bugetul total al proiectului - cheltuieli eligibile şi cheltuieli neeligibile - este de 11.276.073,07 lei, din care costurile totale eligibile sunt 9.485.712,32 lei şi valoarea grant-ului este de 9.295.712,32 lei. Cofinanţarea aferentă costurilor eligibile este de 190.000 lei, reprezentând 2% din totalul cheltuielilor eligibile ale proiectului.


Investiţia face parte din Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale", iar proiectul depus de CJ se numeşte "Modernizare, extindere şi dotare ambulatoriu integrat de specialitate al Spitalului Clinic „Sf. Apostol Andrei".


Proiectul vizează îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale oferite în cadrul ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei" prin execuţia unor lucrări de modernizare şi extindere precum şi prin achiziţionarea unor dotări de specialitate (aparatură medicală şi mobilier specific) pentru toate cabinetele de specialitate ce funcţionează în cadrul acestei instituţii medicale.

Durata de realizare a proiectului este de 24 luni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite