Investiţie de 11 milioane de dolari într-o nouă linie de profilare la rece la ArcelorMittal Tubular Products Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul de ţevi ArcelorMittal Tubular Products Iaşi, din grupul ArcelorMittal România, investeşte 11 milioane de dolari într-o nouă linie de profilare la rece. Grupul siderugic deţine şi combinatul de profil de la Galaţi.

Proiectul are scopul de a diminua costurile şi de a creşte eficienţa. Noua linie, cu o capacitate de 120.000 de tone pe an, este conformă cu toate standardele europene de calitate, eficienţă şi operare generală.

"În acest moment, ne concentrăm, mai mult ca oricând, pe îmbunătăţirea competitivităţii şi pe oferirea de produse de cea mai bună calitate clienţilor noştri", a declarat Cristian Grădinaru, directorul general al ArcelorMittal Tubular Products Iaşi.

"Compania implementează, în continuare, programul de control al costurilor, în paralel cu strategia de a răspunde prompt nevoilor clienţilor noştri legate de termenele de livrare, calitatea şi gama de produse oferită. Noua linie de laminare pentru ţeavă sudată îndeplineşte aceste criterii şi ne va permite să fim mai bine poziţionaţi pentru momentul când piaţa îşi va reveni", a explicat aceeaşi sursă.

Linia urmează să fie pusă în funcţiune în cel de-al doilea trimestru al anului 2011. ArcelorMittal Tubular Products Iaşi intenţionează să vândă profilele produse pe această linie atât pe piaţa internă, cât şi în zona Europei de Sud-Est.

ArcelorMittal Tubular Products Iaşi este cel mai mare producător de ţevi sudate longitudinal din România şi liderul de piaţă pentru ţevi mecanice. Compania a implementat un program de control al costurilor, optimizându-şi capitalul de lucru, îmbunătăţind procedurile de securitate şi sănătate în muncă şi crescând permanent calitatea produselor sale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite