Intfor, una dintre cele mai importante firme gălăţene este aproape de insolvenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criza economică a început să facă victime şi în rândul companiilor gălăţene foarte mari, care până acum păreau de neclintit. Acţionarii Intfor Galaţi (Laminorul de tablă subţire - ex-Cristea Nicolae) au aprobat posibila intrare a societăţii în insolvenţă, motivul fiind dificultăţile financiare tot mai grave cu care se confruntă firma.

Potrivit raportului prezentat în adunarea generală a acţionarilor în care s-a luat decizia, Intfor estimează pentru acest an un rezultat brut de 833.546 lei, pe fondul unor venituri de 58,6 milioane lei şi a unor cheltuieli de 57,7 milioane lei.

În 2010, societatea a avut pierderi de 794.915 lei, afacerile însumând 113,3 milioane lei. Veniturile totale au fost de 134,69 milioane lei, în timp ce cheltuielile au însumat 133,88 milioane lei.

Intfor Galaţi dispune de un capital social de 10,3 milioane lei, divizat în acţiuni cu valoarea nominală de 2,5 lei, şi are ca principal obiect de activitate producţia de tuburi, ţevi, profile tubulare şi accesorii din oţel pentru acestea.

Principalul acţionar al companiei este Profiland SRL Galaţi, firmă controlată de cunoscutul om de afaceri Andrei Lişinschi. Aceasta deţine 63,82% din acţiunile Intfor, în timp ce al doilea acţionar ca importanţă, Totsid Galaţi, are 19,60% din titluri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite