UPDATE VIDEO/Intervenţie ca-n filme a medicilor SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptă contra cronometru pentru viaţă la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi. Fiecare secundă scursă a devemit una extrem de importantă atât pentru un pacient aflat în stare gravă cât şi pentru medicii care s-au străduit să-l salveze.

Ieri dimineaţă, a fost adus la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, de la Brăila, un bărbat în vârstă de 47 de ani, în comă. Acesta suferise un grav accident de circulaţie, iar viaţa sa atârna de un fir de aţă.
 
După ce medicii de la UPU-SMURD au făcut eforturi supra omeneşti să-l menţină în viaţă, aceştia au decis să-l transporte la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Bolnavului a fost pregătit pentru transportul aerian după care s-a plecat în mare viteză spre heliport din curtea Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Un elicopter al Unităţii Speciale de Aviaţie a aterizat, în jurul orei 13.30. Cu profesionalism echipajul medical în frunte cu Angel Trifan, coordonator UPU-SMURD Galaţi, a realizat transferul pacientului care a fost preluat în comă de medicii bucureşteni.Operaţiunea a fost pregătită minuţios, până la ultimul detaliu.

„Pacientul a suferit un accident rutier. A ajuns la spital la Galaţi în stare foarte gravă. A fost stabilizat şi transportat la Bucureşti. În momentul de faţă starea lui este îngrijorătoare. Este în comă profundă, iar şansele de supravieţuire sunt minime”, spune Angel Trifan, coordonator UPU-SMURD.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite