Instruire on line pentru funcţionarii publici de la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Funcţionarii publici pot urma cursuri în domeniul achiziţiilor publice
Funcţionarii publici pot urma cursuri în domeniul achiziţiilor publice

Ministerul Comunicaţiilor a semnat ieri un contract de finanţare din fonduri structurale pentru proiectul "Centrul Naţional de Instruire On-line". Funcţionarii publici se pot şcoli în domeniul achiziţiilor publice, managementului de proiect şi legislaţiei în domeniu.

Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea unei platforme care să permită furnizarea unei soluţii de învăţământ prin mijloace electronice, disponibile on-line pentru a permite formarea profesională şi evaluarea funcţionarilor publici. De asemenea, va furniza soluţii de învăţământ, folosind aceleaşi mijloace, în vederea formării profesionale de bază a personalului ce oferă servicii turistice.

Funcţionarii publici de la instituţiile gălăţene pot urma cursuri în domeniul achiziţiilor publice, managementului de proiect, legislaţiei în domeniu, iar în mediul privat se poate opta pentru cursuri de limbi străine, engleză, franceză, germană cu aplicare practică în meseriile de barman, ospătar, recepţioner şi cameristă.

Se estimează un număr de aproximativ 6.000 de utilizatori direcţi (600 utilizatori ai proiectului, angajaţi ai solicitantului si 5.010 de utilizatori persoane fizice).

Valoarea totală a proiectului este de 9.920.000 lei, din care 8.000.000 lei reprezintă valoarea asistenţei nerambursabile, iar proiectul va fi implementat în 18 luni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite