(In)justiţie/ Şase luni de închisoare pentru violatorul „gentleman”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Galaţi a decis să îi aplice o pedeapsă minimă unui gălăţean găsit vinovat de violarea unei eleve de 16 ani. Marian Cârcel a reuşit în doar două zile să şocheze opinia publică gălăţeană după ce a violat o elevă de 16 ani, R.A., şi a bătut cu bestialitate un invalid într-un scaun cu rotile.

Pe 10.01.2010 individul a acostat-o pe adolescentă când ieşea de la o sală de Internet din cartierul Micro 19 din Galaţi şi sub ameninţarea că o taie în bucăţi, a convins-o să meargă cu el la un bloc din apropiere.

Bărbatul a dezbrăcat-o cu forţa după care a întreţinut cu minora relaţiile sexuale de două ori. Partea tragicomică abia acum vine. Pentru că se simţea vinovat pentru ceea ce făcuse, Cârcel a condus-o amabil până la cea mai apropiată staţie de maxi-taxi pentru a se asigura că ajunge „în siguranţă" acasă.

Şi-a dat arama pe faţă

Înainte să fie arestat pentru grozăvia de care a fost capabil, Marian Cârcel a mai comis-o odată. A doua zi, pe 11.01.2010, bărbatul a intrat cu un cuţit într-un bar din acelaşi cartier şi a început să înjure clienţii.

Beat mort, Cârcel a continuat până când în local nu a mai rămas decât o singură persoană, care nu se putea deplasa: un invalid într-un scaun cu rotile.

Victima, Vintilă Ursu, a fost lovită cu pumnii şi picioarele iar agresorului nu i-a păsat că loveşte o persoană cu handicap. La scurt timp după fapta de „vitejie", Marian Cârcel a fost arestat. Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi la trimis în judecată sub acuzaţiile de viol, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. În urmă cu câteva zile Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Marian Cârcel la doar şase luni închisoare, minimalizând practic pericolul social pe care îl prezintă individul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite