Galaţi: Înjunghiat de fiica lui, pentru câţiva lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Înjunghiat de fiica lui, pentru câţiva lei
Galaţi: Înjunghiat de fiica lui, pentru câţiva lei

Îngrozitoarea faptă a fost comisă chiar în faţa bisericii din comună Victima, un bărbat în vârstă de 66 de ani, spune că fata  l-a atacat deoarece a refuzat să-i dea bani pentru băutură.

Ca într-un film horror, pensionarul a fost înjunghiat de către propria fiică, direct în inimă, chiar la poarta bisericii. Victima a declarat că fata lui este o mare consumatoare de rachiu şi că nu este prima dată când îl agresează: „Am ieşit din casă şi am vrut să mă duc la un vecin. După câţiva paşi a venit fata şi m-a înjunghiat. Avea cuţitul la ea. M-am luptat aşa cum am putut. Nu am vrut să-i dau bani pentru băutură. Ea nu a muncit niciodată. M-a mai bătut şi înainte”.

Medicii au reuşit să-i salveze viaţa, intervenind chirurgical imediat după sosirea victimei la  Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă. „În România, băutura este un lucru sfânt, ca şi familia. La spital, a fost adus un domn de 66 de ani, înjunghiat profesionist, fix în inimă, de propria fiică, deoarece nu a avut suficienţi bani pentru nevoia ei de alcool. Nevoia de alcool e mare, veniturile sunt mici.

Din această nepotrivire, avem şi noi ce lucra. Coasem găuri din inimă. Gaura era în ventriculul drept. Am reuşit coaserea muşchiului inimii, astfel încât bătrânul va fi salvat, va primi în continuare pensia şi doamna va primi probabil pachete de la tăticu, în puşcărie”
,a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al „Spitalului de Urgenţă Sf. Ap. Andrei” Galaţi.

Poliţiştii o audiază pe femeia de 42 de ani, care va răspunde  pentru fapta săvârşită. „Echipa de poliţişti juduciarişti s-au deplasat la faţa locului, unde urmează să o audieze pe femeie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat”, a declarat Cristina Tatulici, purtătoare de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Interesant este faptul că agresoarea a mai fost condamnată la 14 ani de închisoare, în 1992, şi a ispăşit 11, pentru uciderea unei vecine. Probabil că de data asta va petrece şi mai mulţi ani în închisoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite