Inginer de la SC Electrica Galaţi, trimis în judecată pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a finalizat rechizitoriul în cazul lui Marian Dobrea, acuzat că a cerut bani unui poliţist din cadrul IPJ Galaţi pentru a-i rebranşa locuinţa la reţeaua electrică.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a hotărât pe 23 august 2010 reţinerea pentru 24 de ore a lui Marian Dobre (51 de ani), inginer la SC Electrica Galaţi, pentru luare de mită.

Bărbatul este acuzat că a cerut bani pentru a realiza rebranşarea la instalaţia de curent a locuinţei lui Fănel Buruiană, poliţist în cadrul Compartimentului Cercetări Penale din cadrul IPJ Galaţi.

"Inginerul de la Electrica a fost surprins pe când primea 400 de lei de la poliţist. Pe bani era scris mită, deci nu pot exista dubii", ne-a declarat Veronica Dumitrache, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Marian Dobre a declarat plângând în instanţă că a vrut doar să-l ajute pe Fănel Buruiană.

Procurorii susţin că, potrivit procedurii de lucru cu clienţii, Marian Dobre trebuia să se ocupe doar de întocmirea documentaţiei tehnice, încasarea banilor neintrând în atribuţiile lui.

Curtea de Apel Galaţi a hotărât ca Marian Dobrea să fie judecat în libertate după ce şi Tribunalul luase o decizie similară.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite