Inedit/ „Vis de Iarnă” la Complexul de Ştiinţe ale Naturii din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Punctul de atracţie îl constituie bradul şi moş Crăciun , foto: Corina Tătaru
Punctul de atracţie îl constituie bradul şi moş Crăciun , foto: Corina Tătaru

Expoziţia îşi propune să aducă mai aproape de publicul gălăţean bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă

Ornamente, ghirlande, globuri şi beteală vor fi expuse la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Vizitatorii care care vor păşi pragul muzeului vor fi întâmpinaţi de o adevărată atmosferă de sărbătoare.

Un cadou de Crăciun

„Este ultima expoziţie de amploare pe care Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi o organizează în acest an şi ne dorim să fie una cât mai specială. Sărbătorile de iarnă ne bucură pe toţi deopotrivă, copii sau adulţi. Este cadoul pe care îl facem la sfârşit de an tuturor gălăţenilor şi nu numai", a declarat Camelia Burluc, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

Punctul principal de atracţie îl constituie bradul de Crăciun care a fost instalat la intrarea în muzeu şi, bineînţeles, a fost împodobit ca pentru sărbători.

„Îi aşteptăm la <<Vis de Iarnă>> pe toţi gălăţenii. Este o atmosferă frumoasă şi plăcută. Este şi o ocazie pentru cei care doresc să facă un cadou de Crăciun pentru că produsele expuse aici vor fi cu vânzare. Le spunem de pe acum celor mici să vină la muzeu pentru că se vor întâlni chiar cu Moş Crăciun !", ne-a declarat inginerul Paul Lupoae, coordonatorul secţiei Grădina Botanică.

În prima zi, cei mai bucuroşi au fost copiii, care au fost întâmpinaţi de Moş Crăciun şi au ascultat colinde interpretate de Corala „Allegria" şi de micuţii de la Grădiniţele nr. 52 şi nr.7 din Galaţi.

Expoziţie cu vânzare

Vizitatorii Complexului de Ştiinţe ale Naturii vor putea face un cadou perfect celor dragi. La expoziţia „Vis de Iarnă" sunt prezentate zeci de modele de aranjamente din crenguţe de brad natural, beteală, jucării, globuri şi lumânări parfumate. 15 de societăţi şi persoane fizice expun la acestă ediţie a expoziţiei „Vis de Iarnă ".

Gălăţenii care nu au ajuns încă la Muzeu, mai au timp suficient să o facă. Expoziţia va rămâne deschisă până la data de 31 decembrie 2010, programul de vizitare fiind de luni până duminică, între orele 9.00 - 17.00. Secţia Grădina Botanică este responsabilă de organizarea acestei expoziţii

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite