Incredibil/Moarte cu autor necunoscut la Spitalul de Urgenţă din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costea Fănica (30 ani) a murit în spitalul din Galaţi, unde era sub tratament, însă anchetatorii nu reuşesc să identifice vinovatul.

Caz incredibil la Galaţi. Anchetatorii care cercetează moartea în spital a unei lehuze de 30 de ani, Costea Fănica, din Galaţi, au încadrat fapta ca fiind cu autor necunoscut!

Procurorii aruncă bomba: Medicii au falsificat foaia de observaţie a gravidei căreia i s-a administrat Cytotec

Moartea femeii a generat multe controverse, în condiţiile în care ea părea perfect sănătoasă la internare , iar după ce a dat naştere unui copil sănătos, a murit subit pe 23 februarie 2010.

Ulterior, a ieşit la iveală că gravida suferea de o boală de inimă care, în mod normal, nu permite naşterea pe cale naturală din cauza efortului mult prea mare.

„Concluziile provizorii ale necropsiei au relevat că pacienta a decedat din cauza unui stop cardio-respirator. S-a constatat că inima era afectată, prezenta o cardiopatie dilatativă şi nu mai funcţiona corespunzător", a declarat, dr. Valentin Boldea, fost director al DSP Galaţi.

Într-un asemenea caz, sarcina este contraindicată, dar dacă aceasta a fost dusă cu bine la termen, se impune operaţia cezariană.

După ce familia Fănicăi a organizat un protest în Spitalul din Galaţi, Poliţia a declanşat o anchetă sub suspiciunea de ucidere din culpă.

La şase luni de la eveniment, Parchetul vine cu o ipoteză şocantă. „Dosarul a fost înregistrat la noi cu autor necunoscut. Într-o asemenea situaţie, cazul este returnat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi pentru continuarea cercetărilor", ne-a declarat Veronica Dumitrache, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Gravidă în cinci luni, măcelărită de soţ (GALERIE FOTO)

Poliţia îi contrazice pe procurori şi susţine că ancheta este în curs. „Dosarul este la Iaşi, unde s-a cerut efectuarea unei expertize medicale, care să stabilească în care s-a produs moartea, în funcţie de care vom continua audierile", ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite