Incredibil! A trăit cu un copil mort între intestine timp de două luni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii gălăţeni s-au confruntat cu o sarcină în care fătul a crescut între intestinele unei femei. Sub 1% dintre sarcinile de la nivel mondial prezintă astfel de particularităţi. Pruncul era mort în burta mamei de aproximativ două luni. Femeia a supravieţuit miraculos.

O durere de burtă puternică a transformat-o pe gălăţeanca Nicoleta Cârjă, de 31 de ani, din comuna Valea Mărului, în studiu de caz pentru medici. Aceasta a venit la spital pentru un consult general şi a descoperit că este însărcinată. Starea de sănătate a femeii i-a determinat pe doctorii Spitalului de Urgenţă Galaţi s-o bage imediat în sala de operaţie.

În timpul intervenţiei chirurgicale medicii au avut parte de o surpriză incredibilă. Despre posibilitatea apariţiei unor astfel de cazuri au mai citit doar în cărţi de specialitate. Aceştia se aflau în faţa unei sarcini extrauterine abdominale. Practic, fătul a luat fiinţă şi s-a dezvoltat în abdomenul femeii printre intestine.

„Pacienta a fost internată în secţia de Obstetrică-ginecologie. S-a prezentat la spital, a fost făcută ecografia şi s-a descoperit un făt la vârsta de şase luni. S-a intervenit pentru cezariană şi am constatat că este vorba de o sarcină extrauterină abdominală. Pacienta nu prezenta niciuna dintre simtomele sau particularităţile unei femei însărcinate", spune dr. Alina Călin, medic primar obstetrică-ginecologie.


citiţi mai multe despre acest caz şocant mâine în Adevărul!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite