Incident în spatele gratiilor/Un deţinut a încercat să se omoare iar altul a fost bătut de colegii de cameră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii au fost aduşi de urgenţă la spital
Bărbaţii au fost aduşi de urgenţă la spital

Cei doi bărbaţi au fost aduşi de urgenţă la Spitalul Judeţean unde au primit îngrijiri medicale suplimentare. Aceştia au de ispăşit pedepse cu închisoarea pentru furt calificat şi tâlhărie.

Cătălin Marin, în vârstă de 30 de ani, a încercat ieri să se spânzure în toaleta camerei de detenţie, dar a fost surprins de către gardieni. Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale suplimentare şi a fost externat după câteva ore.

„Persoana privată de libertate este condamnată la cinci ani şi două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. A fost anunţat imediat personalul medical al unităţii, care a intervenit pentru acordarea primului ajutor", a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi, subcomisarul Safta Trincu.

Tot ieri, la o diferenţă de o jumătate de oră de primul incident, un alt deţinut, condamnat pentru tâlhărie, era bătut de trei colegi de cameră „pe fondul unor nemulţumiri de natură personală", cum au descris reprezentanţii Penitenciarului motivul care a stat la baza altercaţiei.

Cătălin Profir (28 de ani) a fost transportat la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei" Galaţi pentru investigaţii suplimentare, de unde a fost externat în cursul zilei de ieri.

Persoanelor agresoare le-au fost întocmite rapoarte de incident.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite