Începe returul, Oţelul deschide balul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Axente
Mircea Axente

Campionatul Ligii I la fotbal se reia mâine, odată cu partida dintre Oţelul şi Internaţional Curtea de Argeş, meci programat la Galaţi cu începere de la ora 14.00.

Startul în retur este aşteptat cu optimism maxim de către antrenorul Dorinel Munteanu, care este convins că echipa sa va avea un plus în clasament, mai mare de 22 de puncte, adică mai mult decât în prima jumătate a întrecerii.


"Am destule motive să fiu foarte încrezător. Avem atuul continuităţii, au trecut deja şase luni peste noi, de când suntem în această formulă. Ochiroşii şi Grahovac au fost primiţi foarte bine şi s-au integrat repede. Acum îi cunosc mult mai bine pe jucători, iar ei au înţeles, în acest timp, ce vreau de la ei. Aştept foarte multe de la băieţi, atât individual, cât şi ca echipă. Ei ştiu că pot mai mult decât au arătat în tur", a declarat Munteanu.


Antrenorul echipei gălăţene a adăugat că toţi jucătorii l-au impresionat în pregătiri, astfel că îi va fi greu să aleagă pe cine va titulariza. „Îmi este foarte greu să fac primul 11, toţi s-au pregătit exemplar şi nici probleme medicale majore nu au fost. Sper să fiu inspirat şi să începem cu o victorie, nici nu concep altceva", a adăugat Dorinel Munteanu. Vor lipsi la primul meci doar Paraschiv şi Cojoc, ambii suspendaţi.
Cei de la Oţelul au anunţat că intrarea spectatorilor va fi gratuită la acest prim joc din retur. „Sperăm ca astfel să avem cât mai mulţi suporteri alături de echipă. A contat în luarea acestei decizii şi faptul că se joacă într-o zi lucrătoare şi la o oră nepotrivită pentru public. Tichetele pentru turnichetele de la porţi se iau gratuit de la casele de bilete", a declarat Dragoş Ghiuţă, director de marketing al FC Oţelul.


Meciul dintre Oţelul Galaţi şi Internaţional Curtea de Argeş va fi arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu - central, Florin Păunescu şi Daniel Demetrescu - asistenţi. În tur, Oţelul s-a impus cu 1-0, gol marcat de Mircea Axente (foto), golgeterul echipei şi în amicalele din această iarnă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite