Începe Bac-ul de toamnă. Vezi aici calendarul.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru sesiunea a doua a bacalaureatului, la nivelul judeţului Galaţi s-au înscris 3.186 elevi, dintre care 2.415 absolvenţi din seria curentă (2010) şi 771 din seriile anterioare.

Examenul începe cu probele de competenţă lingvistică sau digitală, prima fiind proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare în limba română, care se desfăşoară luni şi marţi (23 şi 24 august).

Vor susţine această probă 137 de elevi. Urmează proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare într-o limbă străină, examen care are loc în zilele de 24 şi 25 august.

Dintre candidaţii înscrişi la această probă 149 îşi vor încerca puterile cu limba engleză, iar 26, cu limba franceză. Cei mai mulţi, 260, vor avea emoţii în zilele de 26 şi 27 august, când sunt sunt programate probele de evaluare a competenţelor digitale.

Celelalte probe ale bacalaureatului, probele scrise, încep pe 30 august, cu proba scrisă la limba şi literatura română, urmează, pe 1 septembrie, proba obligatorie a profilului, respectiv, pe 3 septembrie, proba la alegere.

Rezultatele se afişează pe data de 5 septembrie, eventualele contestaţii se depun în aceeaşi zi, după care se afişează rezultatele finale, pe data de 9 septembrie

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite