Galaţi: Incendiu la Direcţia de Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Incendiu la Direcţia de Finanţe
Galaţi: Incendiu la Direcţia de Finanţe

Un incendiu a izbucnit duminică la prânz într-unul din birourile sediului Administraţiei Finaciare. Potrivit primelor estimări, focul a pornit de la un copiator supraîncins.

Cel care a sesizat mirosul înecăcios de plastic ars şi fum a fost jandarmul care asigura paza la acest obiectiv. Militarul a anunţat imediat pompierii prin 112, la faţa locului deplasându-se două autospeciale ale ISU Galaţi şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, au intervenit şi două echipaje de jandami şi unul de poliţie, care au securizat zona şi au blocat accesul pe una din străzile adiacente, pentru a facilita intervenţia pompierilor. Aceştia au localizat sursa incendiului într-unul din birourile Direcţiei de Finanţe situat la etajul întâi al clădirii şi au stins focul în circa 30 de minute.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi, locotenentul Costin Barbu, focul a pornit de la un copiator lăsat se pare deschis şi care se supraîncălzise. Focul nu a produs alte pagube materiale, neafectând documentele existente în biroul respectiv.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite