Galaţi: Consiliul Judeţean va număra boscheţii şi şobolanii din Pădurea Gârboavele. Operaţiunea costă aproape 5,5 miliarde de lei vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operaţiunea costă aproape 5,5 miliarde de lei vechi şi este, deocamdată, în faza de selecţionare a firmei care va realiza acest contract

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a lansat licitaţia pentru desemnarea firmei care să ofere „Servicii de consultanţă pentru elaborarea, dezbaterea şi avizarea Planului de management al Ariei naturale protejate Pădurea Gârboavele, aferente implementarii proiectului «Salvaţi aria protejată Pădurea Gârboavele»".

Valoarea contractului e de 549.718 lei, plus TVA.

Firma câştigătoare trebuie să facă „inventarierea tipurilor de habitate şi specii de floră şi faună" şi harta „privind distribuţia speciilor de floră şi faună".
Dacă este să judecăm corect, CJ nu ar fi trebuit neaparat să angajeze o firmă, pentru că are specialişti la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, instituţie muzeală de sub autoritatea sa.

La Grădina Botanică sunt angajaţi peste 20 de specialişti în „floră", iar la Grădina Zoo sunt pe statele de plată mai mulţi specialişti în „faună".

Cu siguranţă că aceştia ar fi putut face hărţile respective mai bine şi mai ieftin decât un SRL.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite