Împuşcături într-un cartier mărginaş al Galaţiului/Doi tineri au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc azi noapte în Micro 20. Doi tineri au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile de cauciuc. Agresorii s-au ales cu dosar penal.

Adrian Popa, de 35 de ani şi Cristian Feodorov, de 32 de ani, ambii din Galaţi – Micro 20, au fost împuşcaţi aseară de doi indivizi. În urma unui conflict dintre cei patru, agresorii au scos pistolul şi au tras câteva focuri spre ei.
 
Victimele au ajuns la spital cu leziuni uşoare, au fost pansaţi de medici şi au plecat imediat. Totodată s-au ales şi cu două geamuri de la maşină sparte. Poliţiştii au ajuns şi ei la faţa locului şi după primele cercetări, cei doi agresori au fost identificaţi.
 
Cei patru au fos audiaţi toată noaptea, dar au refuzat să dea prea multe detalii politiştilor despre scandalul în care au fost implicaţi şi despre motivul încăierării.

„Cei doi deţineau arma în mod legal. În momentul de faţă sunt cercetaţi pentru distrugere şi pentru folosirea fără drept a unei arme neletale supusă regimului de autorizare”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Agresorii s-au ales cu dosar penal. Din primele cercetări reiese că cei patru tineri au avut un conflict spontan pe baza unor neînţelegeri legate de locaţia unui magazin Spice Shop.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite