Important pentru pensionarii gălăţeni/ Reducere de 10% la medicamentele compensate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Având în vedere că o mare parte din bugetul unei familii de pensionari se duce pe medicamente, orice reducere de preţ este foarte valoroasă pentru cei care îşi drămuiesc cu grijă fiecare bănuţ.

Într-o perioadă în care pensionarii au parte numai de impozite suplimentare şi o duc din ce în ce mai rău, li se întinde o mână de ajutor.

“Ne-am gândit să îi ajutăm pe cei care au muncit o viaţă întreagă şi care acum, la bătrâneţe, trebuie să cheltuiască cu mare chibzuinţă fiecare bănuţ pentru a putea să supravieţuiască de la o lună la alta. Ştim că o mare parte din banii lor se duc pe medicamente, şi sperăm ca suma economisită să îi ajute să îşi mai rezolve din problemele de zi cu zi. Dacă vom vedea ca iniţiativa noastră este un succes vom căuta şi alte metode pentru a-i ajuta pe pensionari, mai ales că aceştia reprezintă cei mai fideli clienţi ai noştri”, a declarat reprezentantul farmaciei,Zahari Emanuela Cristina.

Aceasta a mai precizat ca reducerea este valabilă pentru reţetele compensate în perioada 01 mai 2011 – 30 iunie 2011.
Pentru a beneficia de reducerea de zece la sută pensionarii trebuie să prezinte un cupon de pensie în momentul în care cumpără medicamente pe reţetă compensată de la farmacia aflată pe strada Brăilei, în apropierea Tribunalului, la parterul blocurilor A7-A8.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite