Iarna face victime/Gălăţenii au făcut rând la sala de ghips după ce au alunecat pe gheaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au ajuns la spital Foto: Adrian Obreja
Victimele au ajuns la spital Foto: Adrian Obreja

Medicii de la secţia de Ortopedie a Spitalului de Urgenţă au avut o zi aglomerată. Zeci de gălăţeni s-au prezentat pentru a primi îngrijiri medicale după ce au căzut pe gheaţa de pe trotuare.

Conform datelor primite de la medicii ortopezi, în ultimele două zile au fost tratate aproximativ 100 de persoane, care au suferit fracturi de mâini şi picioare, luxaţii şi entorse. Este de aşteptat ca zilele următoare şi alţi ghinionişti să ajungă la  Ortopedie.

„Am alunecat pe gheaţă. A fost vina mea dar ce să fac acum? Trebuia să fiu mai atentă. Acum trebuie să stau în ghips de sărbători”, spune Ristiţa Popa, de 70 de ani, care a ajuns astăzi dimineaţă la spital.
 
Cu fractură la mâna dreaptă a ajuns la spital şi Tudoriţa Stanciu care a alunecat pe gheaţă în drum spre piaţă. „Am mâna dreaptă ruptă. Am alunecat când am ieşit din scara blocului. Sunt supărată pentru că mi-am rupt mâna de bază”, spune aceasta.
 
„În două zile avem aproximativ 100 de ortopedici. Toţi au fracturi, luxaţii şi alte leziuni. Important este că avem ceva ce fucţionează în ţara asta. Gheaţa”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite