IMPORTANT/ A apărut al cincilea număr al săptămânalului ADS Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 32 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 1,4 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul celui de-al cincilea număr:

DEZVĂLUIRI - TOP: cei mai chiulangii parlamentari gălăţeni / Deputatul Dan Nica şi senatorul Gheorghe Saghian se remarcă prin absenteism, fiind prezenţi în mai puţin de jumătate din dezbaterile din plenul Parlamentului României.

ANALIZĂ - Incredibil/ Libertăţii n-a fost asfaltată 50 de ani / De ani de zile, pe amintita stradă din mijlocul Galaţiului se fac tot felul de lucrări. De oricare, nu şi de asfaltare.

REPORTAJ - Cum să faci bani din pasiunea ta/  O tânără din Galaţi, pasionată de handmade, demonstrează tuturor că dacă faci bine ceea ce faci, succesul nu întârzie să apară.

TIMP LIBER - Paraşutism de divertisment la Vădeni / Amatorii de adrenalină pot experimenta saltul cu paraşuta de la 3.000 de metri, împreună cu un instructor profesionist.

POVESTE - Dumitru Iorga / Singurul român a cărui inimă „bate" în afara corpului/ Viaţa tânărului de numai 20 de ani s-a schimbat radical de când a fost diagnosticat cu o boală a inimii extrem de gravă. Cu ajutorul unei inimi artificiale a învăţat din nou să meargă şi să se bucure de viaţă.


SPORT REPORTAJ - Oţelul în Champions League / Elevii lui Dorinel Munteanu se vor bate la toamnă cu cele mai puternice echipe ale Europei.

UTILE - Cum se înmatriculează o maşină / Serviciile de înscriere în circulaţie a unui autovehicul se realizează la sediul Poliţiei Rutiere, pe strada Domnească 102.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.
Lectură plăcută!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite