ICMRS Galaţi nu a ajuns ieri la meciul de popice de la CFR Olimpia ACB Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autocarul sau poate problemele financiare i-au făcut pe tinerii popicari de la ICMRS Galaţi să nu ajungă ieri la meciul din etapa a cincea cu CFR Olimpia ACB Iaşi

Partida din etapa a V-a din cadrul Seriei a III-a a Diviziei Naţionale de popice pentru juniori a programat ieri, de la ora 11.00, meciul dintre CFR Olimpia ACB Iaşi şi ICMRS Galaţi, prima dispută oficială a anului.

Din păcate, meciul nu a mai avut loc, antrenorul gălăţean Jani Pletosu anunţând cu doar o oră înaintea debutului că echipa sa a rămas în pană cu maşina în zona Tecuci şi ar putea să nu mai ajungă în timp util la joc.

Conform regulamentului, gălăţenii au fost aşteptaţi să sosească la arena CFR Iaşi în cele 60 minute regulamentare, dar nici după 150 minute de la ora de începere oficială a disputei, ICMRS Galaţi nu a mai ajuns la disputa programată la baza sportivă de la „Gara Mare".

Mai mult chiar, după cum au menţionat unii dintre sportivii ieşeni care au prieteni chiar la echipa de popice din Galaţi, formaţia de la Dunăre ar avea probleme financiare şi se ştia încă de vineri seara că deplasarea la Iaşi nu va mai avea loc!

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite