Hello Cuky’s, un nou concept de alimentaţie fresh în Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuky's a lansat astăzi cea mai nouă reţea de magazine fresh food din oraş care va aduce gălăţenilor produse proaspete de panificaţie, patiserie sau cofetărie

Reţeaua inaugurată astăzi este formată din şapte magazine amplasate în toate colţurile oraşului. Gălăţenii au acum aproape de ei produse proaspete de panificaţie, patiserie, cofetărie, torturi, rotiserie, pizza, sandwich, shaorma, hot-dog, salate, băuturi calde şi răcoritoare.

"Multe dintre reţetele produselor sunt unice pe piaţă, dar avem şi numeroase produsele tradiţionale", spune Bogdan Tuchilă, responsabil marketing în cadrul lanţului de magazine Cuky's.

La inagurare a fost prezent şi Petrişor, unul dintre primii bucătari care au realizat emisiuni culinare pe sticlă. Acesta i-a îndemnat pe gălăţeni să "mănânce sănătos" de la Cuky's. 

Magazinele sunt amplasate în Ţiglina II (vizavi de Poliţia Judeţeană), la Parfumul Teilor, în complexul comercial din Micro 40, pe strada Nae Leonard (în zona "Cin-cin"), în Micro 39 (aleea de acces spre piaţa agro-alimentară), incinta Arcelor Mittal şi pe şoseaua Şmardan (în incinta Fabricii Cuky's).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite