Galaţi: HC Oţelul joacă ultimul meci din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima zi de muncă pe puncte pentru echipele feminine din Liga Naţională. În această seară, sunt programate partidele etapei a opta, după care competiţia se va întrerupe până în ianuarie,

Ultima zi de muncă pe puncte pentru echipele feminine din Liga Naţională. În această seară, sunt programate partidele etapei a opta, după care competiţia se va întrerupe până în ianuarie, anul viitor.
O pauză impusă de necesitatea de a se face loc în calendar pregătirilor echipei naţionale înaintea campionatului mondial din decembrie, găzduit de China.

Handbalistele de la Oţelul fac ultima deplasare a anului la Roman, unde vor juca împotriva formaţiei locale HCM. Va fi o reîntâlnire deloc amicală cu fostul antrenor al echipei gălăţene, Cornel Bădulescu, acum pe banca tehnică a echipei din Roman.

Revitalizate prin victoria de sâmbata trecută în faţa celor de laTomis Constanţa, gălăţencele încearcă să câştige pentru a reveni în partea superioară a clasamentului şi, totodată, să-şi ia revanşa pentru egalul din campionatul trecut care le-a costat locul trei.

 „Nu renunţăm la lupta pentru un loc de cupă europeană, mai este mult de jucat şi încă mai este timp să recuperăm terenul pierdut în prima jumătate a turului de campionat. Încercăm să câştigăm la Roman”, a declarat jucătoarea Daciana Curtean.

Înaintea meciurilor din această seară, HC Oţelul se află pe locul şapte, cu opt puncte, doar unul mai puţin decât HC Roman, care ocupă poziţia a cincea.

Celelalte meciuri ale etapei sunt: Cetate Deva - Tomis Constanţa, HCM Buzău – U. Reşiţa, Rulmentul Braşov - HCM Baia Mare, Dunărea Brăila - Rapid Bucureşti, Ştiinţa Bacău - HC Zalău. Partida U. Cluj - Oltchim Rm. Vâlcea a fost amânată.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite