Gură de oxigen pentru comunele care au în derulare proiecte de finanţare: au primit bani la rectificare pentru cofinanţarea lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şedinţa CJ Galaţi a avut loc  ieri după-amiază
Şedinţa CJ Galaţi a avut loc ieri după-amiază

Plenul Consiliului Judeţului Galaţi a votat ieri în unanimitate proiectul de hotărâre care face referire la rectificarea bugetului local al CJ Galaţi pe anul 2011 şi cel privind alocarea sumei de 24,4 milioane de lei noi din sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale.

„Este cea de-a doua etapă de alocare a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale, în prima fază repartizându-se 3 milioane de lei noi comunei Smârdan pentru susţinerea unui proiect de infrastructură ce necesita cofinanţare locală. Această alocare de sume s-a făcut corect, ducând practic la o adevărată echilibrare a conturilor comunităţilor locale din judeţul Galaţi. Valoarea totală a rectificării făcută prin cele două hotărâri se ridică la 27.409 mii lei", a precizat preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac.

Prin votul dat astăzi toate proiectele finanţate prin Măsurile 3.2.2 şi 1.2.5., P.O.R. şi A.F.M. au primit cofinanţare integrală, rămânând la capacitatea unităţilor administrativ-teritoriale modalitatea şi buna implementare a proiectelor care au primit astăzi cofinanţare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite