Gripa care te bagă în comă. O femeie din Tecuci este internată în stare gravă. Există suspiciune de gripă porcină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia este internată la ATI
Femeia este internată la ATI

O femeie de 34 de ani din Tecuci este ventilată mecanic din cauza unui virus gripal foarte agresiv. În acest moment doctorii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire

În această dimineaţă, o femeie de 34 de ani din Tecuci a ajuns în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei", după ce a suferit complicaţii cauzate de un virus gripal foarte agresiv.

Pacienta, internată iniţial cu suspiciune de pneumonie, este acum ventilată mecanic, iar medicii sunt foarte rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

„Femeia suferă şi de diabet zaharat şi obezitate, iar acum saturaţia sa de oxigen este foarte mic. Am prelevat probe biologice şi nu este vorba de o bacterie. Probele le-am trimis şi la Bucureşti şi vom vedea despre ce fel de virus este vorba", a declarat dr. Valentin Boldea, directorul DSP Galaţi.

Conform aceleiaşi surse, există şanse ca acest virus să fie AH1N1, însă se poate şti cu exactitate în momentul în care institutul Cantacuzino nu va confirma această variantă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite