Gravidă în cinci luni, măcelărită de soţ (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia are 26 de ani şi alţi doi copii. Lama cuţitului i-a secţionat măduva spinării, iar tânăra ar putea rămâne paralizată. Femeia însărcinată şi mama ei au fost înjunghiate cu bestialitate în propria casă, în toiul nopţii, chiar în faţa  copiilor.

Mamă a doi copii mici de un an şi, respectiv trei ani, gravidă în luna a cincea, Elena Oană, în vârstă de 26 ani, din Furcenii Noi, duce o viaţă cum nici în filmele de groază nu se întâlneşte.

VEZI GALERIE FOTO CU CASA GROAZEI ŞI CU RUDELE FEMEII

Îşi creşte copiii aşa cum poate şi trece prin bătăi crunte în fiecare zi. Totul a culminat vineri seara, când cel care ar fi trebuit să-i fie soţ şi tată al copiilor a înjunghiat-o fără milă, atât pe ea cât şi pe mama ei.

Turbat de gelozie

Agresorul, Florin Oană, a spart geamurile casei şi a tăbărât mai întâi peste bătrână cu o ploaie de lovituri de cuţit, după care a sărit şi pe soţia sa.
Mă bătea şi înainte dar nu m-a înjunghiat niciodată. A spart geamul şi a intrat peste copii. Mai am doi copii, unul de trei ani şi unul de un an. A intrat şi peste mama mea, a înjunghiat-o. A zis că ne omoară. Am vrut să rup cuţitul. A stat lângă noi până când a venit salvarea. El nu a vrut să cheme salvarea", Oană Elena.

Scenele de groază s-au petrecut chiar sub ochii celor două fetiţe de un an şi trei ani, care au rămas traumatizate când au văzut sângele şiroind. După o lupta dintre femei şi agresor, care părea că nu se mai sfârşeşte, cu ultimele puteri, tânăra însărcinată şi-a luat copilele în braţe şi a ieşit din curte, pentru a le salva măcar lor viaţa.

Ea a ieşit cu fetele în stradă pline de sânge. Mereu o ameninţa. Tot timpul o bătea. A lovit-o în burtă cu picioarele. A nenorocit-o. Copii întreabă acum de mama lor. Nici nu ştiu ce să le spun. Tot timpul stătea în casă pregătite de fugă. Avea canapeua ridicată să poată se ascundă în cazul în care intră peste ele. Este un monstru omul asta care a putut să facă aşa ceva", maica Rafaela, cea care a luat copiii în grijă după incident.

Riscă să râmână paralizată

Femeia însărcinată a fost înjunghiată în măduva spinării, lovitură care i-a secţionat coloana. În momentul în care a ajuns la spital, medicii au constatat că nu poate să-şi mişte picioarele, dar speră că intervenţia chirurgicală să o salveze de la paralizie.  "La examenul RMN se observă întreruperea măduvei spinării. Nu-mi dau seama ce prognostic va avea", a declarat medicul specialist Rodica Marinescu.

Puţin mai norocoasă a fost bunica celor mici, care a fost dusă şi ea de urgenţă la spital. Loviturile de cuţit nu au atins vreun organ vital, iar viaţa ei nu este pusă în pericol.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite