Grav accident de circulaţie azi noapte la Tecuci. Un copil a murit după ce a fost lovit de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul în vârstă de doar nouă ani a fost spulberatde o maşină în timp ce mergea pe marginea şoselei. Încidentul a avut loc în Tecuci, în jurul orei 21.00.

Tragedie pe şoselele gălăţene. Un băieţel de numai nouă ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost grav accidentat de o maşină. Acesta mergea pe marginea şoselei când un şofer l-a lovit în plin.

Un echipaj al ambulanţei a ajuns imediat la locul accidentului, i-a acordat copilului primele îngrijiri medicale şi l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Victima se afla într-o stare extrem de gravă.

„Copilul era în comă profundă. Prezenta un traumatism cranian grav, multiple fracturi, hemoragie cerebrală. A fost intubat şi dus de urgenţă la spital”, spune Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe s-au chinuit minute în şir să-l stabilizeze însă leziunile erau mult prea grave. La scurt timp după internare copilul şi-a pierdut viaţa.

„Băieţelul a fost adus în reanimare aproape mort. Nu a supravieţuit”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Cadavrul băiatului de nouă ani a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite