Grav accident de circulaţie la Movileni/Doi tineri au ajuns de urgenţă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alcoolul şi teribilismul la volan au făcut din nou victime. De astă dată, doi tineri gălăţeni au trecut pe lângă moarte, ieri dimineaţă. Ei au fost implicaţi într-un accident de circulaţie petrecut în localitatea Movileni, într-un loc de tristă faimă printre poliţiştii de la Rutieră.

Şoferul a pierdut controlul volanului şi maşina a sărit peste parapet. El şi tânăra care îl însoţea au fost grav răniţi. Un echipaj SMURD le-a acordat primul ajutor.

„Am evitat un câine şi am pierdut controlul maşinii. Am ieşit de pe stradă. Mă doare foarte tare capul. Nu ştiu ce s-a mai întâmplat după”, spune Ionela Moruz, de 22 de ani, una dintre victime.

Odată cu ea, a ajuns la spital şi un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu care medicii nu au putut vorbi din cauză că era prea beat. Ambii au fost internaţi în Secţia Neurochirurgie.
 
„Fata prezintă un traumatism cranian acut şi o contuzie de umăr, iar pacientul a suferit multiple leziuni, traumatism cranian, traumatism toracic-abdominal, contuzii ale membrelor”, ne-a declarat dr. Angel Trifan, şef UPU-SMURD.

Câţiva martori ai accidentului spun că în maşină mai erau încă două persoane care ar fi fugit de la faţa locul. Totodată, aceştia mai afirmă că tânăra de 22 de ani nu se afla la volan. Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului şi mai ales, cine se afla la volanul maşinii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite