Glume fără sare antiderapantă făcute de autorităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţiul sub nămeţi
Galaţiul sub nămeţi

Chiar dacă s-au lăudat că în acest an ele vor fi cele care vor lua iarna prin surprindere, autorităţile locale gălăţene au pierdut războiul cu nămeţii

Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco susţine că, în noaptea de marţi spre miercuri, lucrurile păreau să fie sub control, mai ales că ninsoarea s-a oprit în jurul orei 01.00. Mai mult, la ora 03.00 marile bulevarde din oraş erau - conform primarului - curăţate până la asfalt.

Din păcate, ninsoarea şi viscolul au revenit şi au dat noi bătăi de cap celor care se ocupă de deszăpezire. Deşi chiar n-au niciun motiv, ba dimpotrivă, autorităţile locale fac haz de necazul altora:

"Am păţit cum a fost în noaptea de 6 decembrie, când ne-am culcat cu un preşedinte şi ne-am trezit cu altul", spune Nicuşor Ciumacenco. Cert este că în această seară, de la ora 19.00 autorităţile vor demara faza a doua a deszăpezirii, când pe străzi vor intra utilajele mari, care au nevoie de mult spaţiu pentru a lucra.

La şcoală, printre nămeţi

Deşi s-a intrat deja în vacanţă din cauza profesorilor care au intrat în concediu fără plată, au fost două licee în Galaţi care şi-au chemat elevii la cursuri.
Este vorba despre Grupul Şcolar de Marină şi Grupul Şcolar "Radu Negru", care aveau de recuperat orele pierdute în timpul carantinei cauzate de gripa porcină. Aşa cum era de aşteptat, din cauza nămeţilor doar jumătate dintre elevi au ajuns la cursuri.

Culmea este că la Marină au ajuns destul de mulţi copii care locuiesc în judeţ. La "Radu Negru" conducerea liceului a scurtat orele şi i-a trimis pe elevi mai devreme acasă. Cei care nu au ajuns astăzi la ore nu vor fi consideraţi absenţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite