Gârleanu este foarte aproape de debutul la FCM Dunărea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Tănase, antrenor FCM Dunărea
Viorel Tănase, antrenor FCM Dunărea

Formaţia gălăţeană din liga secundă va juca sâmbătă în deplasare, la Giurgiu, cu echipa secundă a celor de la Astra.

Viorel Tănase, antrenorul principal al echipei FCM Dunărea Galaţi, a declarat că formaţia sa va juca la victorie în meciul din deplasare cu Astra II, echipă satelit a celor de la Astra Ploieşti şi care îşi susţine meciurile de pe teren propriu la Giurgiu. Partida contează pentru etapa a treia a campionatului seriei Est, liga II.


„Cum prima ligă I este întreruptă din cauza celor două jocuri ale echipei naţionale, sunt sigur că adversara noastră va primi întăriri serioase de la Astra Ploieşti. Dar asta nu ne sperie, mergem să luăm cel puţin un punct. După evoluţia din meciul cu Otopeni, de etapa trecută, mă aştept ca echipa mea să crească ca joc, am încredere în băieţi. Potenţial avem, e nevoie de rezultate. Am discutat cu jucătorii după înfrângerea cu Viitorul din prima etapă şi le-am zis că vreau nouă puncte din următoarele trei etape. Am luat trei puncte cu Otopeniul, am făcut un prim pas dar mai avem încă doi de făcut", a declarat Viorel Tănase.


Pentru prima dată în cazul unui meci oficial, din lotul celor de la Dunărea, deplasat la Giurgiu, face parte şi mijlocaşul dreapta Cosmin Gârleanu, împrumutat de cei de la Oţelul. Vor absenta Florea, accidentat, şi Bârlădeanu, care va reveni abia de la începutul săptămânii viitoare în programul echipei. Acesta din urmă a fost exclus temporar din lot, pentru indisciplină tactică la jocul din Cupa României cu Oţelul II.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite