GALERIE FOTO / Sărbătoarea campionilor la Galaţi! Fotbaliştii de la Oţelul au primit medaliile şi trofeul în uralele a peste 15.000 de fani (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Oţelul, alături de cei din staff-ul tehnic şi administrativ, au început încă de la prânz sărbătorirea câştigării primulului titlu de campioni din istoria fotbalului gălăţean. Echipa, reprezentanţii sponsorilor şi cei apropiaţi jucătorilor au dat startul petrecerii într-un club de la marginea oraşului

UPDATE, ora 21.30: Sărbătoarea gălăţenilor continuă. Pe scena de pe Faleză concertează trupa Holograf, iar sute de suporteri continuă să-şi strige fericirea pe străzi. Echipa şi apropiaţii jucătorilor continuă la rândul lor petrecerea, fiind in acest moment îmbarcaţi pe o navă pornită într-o minicroazieră pe Dunăre.

UPDATE 20:20 Au fost decernate tricourile şi medaliile de campioni. Căpitanul echipei Sergiu Costin, a ridicat trofeul deasupra capului în faţa a peste 15.000 de fani în extaz. Deşi îşi încheie contractul cu Oţelul peste numai cîteva zile, Dorinel Munteanu le-a promis suporterilor prezenţi la festivitatea decernării medaliilor de campioni că nu va pleca de la echipă şi se gîndeşte deja la meciurile din Liga Campionilor.

image

"Nu plec nicăieri, mă gîndesc numai la Liga Campionilor. Acest titlu e cel mai important moment din cariera mea de antrenor şi nu am de gînd să plec acum. Nu mă interesează cu cine picăm în Ligă", a spus Dorinel.

UPDATE 19:45 Fotbaliştii Oţelului au ajuns pe faleză, unde sînt aşteptaţi de aproape 15.000 de fani. Preşedintele de onoare al gălăţenilor, Adrian Enache, a dat tonul petrecerii. Fanii au scandat împotriva rivalilor de la Poli Timişoara dar şi împotriva patronului echipei de pe Bega, Marian Iancu.

image

Dineul a avut loc la Viva Club, iar primul moment extrem de apreciat de către jucători i-a aparţinut gazdei petrecerii, omul de afaceri Corneliu Istrate, care i-a premiat pe fiecare cu câte 2.000 de euro, în acordului imnului Ligii Campionilor.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII CU JUCĂTORII OŢELULUI CARE S-AU ARUNCAT ÎMBRĂCAŢI ÎN PISCINA UNUI CLUB DIN GALAŢI

Dacă ieri, Cornel Râpă purta pentru prima dată banderola de căpitan al echipei, astăzi „treiarul" gălăţenilor a avut rol de principal animator. Fotbaliştii şi-au sărbătorit triumful aruncându-se îmbrăcaţi în piscină. Nu au lăsat pe nimeni să scape uscat, în apă ajungând şi antrenorul Dorinel Munteanu, directorul general Marius Stan, dar şi medicul Mihai Troacă alături de preparatorul fizic Ionel Tămăşanu.

image

Totul s-a petrecut în aplauzele câtorva foşti jucători ai echipei gălăţene, din echipa care în 1988 învingea la Galaţi cu 1-0 pe Juventus Torino, în Cupa UEFA: Mario Agiu, Pui Antohi, Octavian Popescu, Viorel Angelinei, Ioan Profir - marcatorul golului din meciul cu "Juve", Eugen Ralea şi Gelu Popescu.

Marius Stan a ţinut morţis să facă o fotografie specială, alături de fostul său coechipier din '88, timişoareanul Octavian Popescu, drept „dedicaţie specială pentru Marian Iancu".

În jurul orei 16.00 petrecerea a fost suspendată, urmând să fie reluată spre seară. De la ora 18.00, echipa campioană va porni într-o defilare pe principalele artere din oraş, care este estimată să se încheie în jurul orei 19.30 pe scena amplasata în parcul de pe faleza superioară a Dunării situat pe prelungirea bulevardului George Coşbuc. Atunci este programată festivitatea de decernare a medaliilor şi a tricourilor de campioni, care va fi urmată de un concert al trupei Holograf.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite