Galaţi: Război colorat în zonele verzi ale Galaţiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Război colorat în zonele verzi ale Galaţiului
Galaţi: Război colorat în zonele verzi ale Galaţiului

Dacă te-ai săturat de jocurile de pe calculator şi vrei ceva adrenalină, poţi evada în week-end la o partidă de paintball. Majoritatea locaţiilor sunt în natură.

Trei firme se ocupă cu astfel de distracţii în Galaţi. Toată joaca te costă între 25 şi 35 de lei, în schimbul cărora primeşti 100 de bile cu vopsea ecologică şi echipament de joc. Aici intră casca, arma, încărcătorul, butelia, combinezoanele în două culori şi mănuşile. “Paintball-ul este sport de relaxare, care adesea poate fi de genul team-building-ului. Practicanţii acestui sport trebuie să ştie că nu există riscuri de accidentare, dacă respectă întocmai indicaţiile noastre. Practic, nu au voie să tragă în adversar dacă distanţa este mai mică de 10 m”, spune Ionuţ Cornea, unul dintre organizatori.

Strategie sau distracţie?

Printre clienţii partidelor de paintball se numără în general firmele din Galaţi şi Brăila. Patronii vor să le ofere angajaţilor câteva ore de relaxare şi îi trimit la un “catch the flag” sau la un “prindeţi-l pe căpitan”. Dacă preferă să joace pe echipe, ideal ar fi ca acestea să nu fie mai mari de cinci membri. Principalele locuri unde se poate practica paintball-ul sunt Pădurea Gârboavele, dealul Tirighina, fostul cartodrom de lângă Grădina Publică şi Priza Dunării.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite