Galaţiul iluminat/ Primarul Nicolae a dat lumină înaintea arhiepiscopului Casian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În un sfert din oraş (în zona Micro 17-18-19-20)  iluminatul public funcţiona vineri dimineaţă, la ora 8.30, la concurenţă cu soarele puternic.

Se pare că primarul Dumitru Nicolae şi-a pus în gând de Paştele acesta să o ia înaintea arhiepiscopului Dunării de Jos şi să dea lumină gălăţenilor încă de vineri dimineaţă.

Bănuiala nostră este confirmată de faptul că vineri, la ora 8.30, iluminatul public din cartierele din partea de sud şi de vest a Galaţiului (Micro 17-18-19-20-21) funcţiona cu entuziasm, miile de becuri aprinse sorbind cu nesaţ din bugetul local. Adică din buzunarele noastre, ale plătitorilor de taxe şi impozite.

Cititorii care ne-au sunat la redacţie pentru a reclama luminosul fenomen, ne-au rugat să transmitem edililor să nu se mai chinuie să dea lumină pe străzi în timp ce soarele străluceşte pe cer,  ci să încerce să mai pună becuri şi pe străduţele lăturalnice, unde noaptea îşi bagi degetele în ochi.

Mai mult, un mucalit ne-a spus că nici "concurenţa în lumină" a Primăriei cu arhiepiscopul Casian (tradiţionalul aducător de lumină în ziua de Înviere) nu este folositoare municipalităţii, dat fiind că oricât de mult te-ai chinui, nu poţi aprinde lumânarea de la bec, fără să te electrocutezi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite