Galaţiul devine pentru câteva zile polul organizaţiilor studenţeşti din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România organizează în perioada 14-18 februarie 2011, la Galaţi, cel mai important eveniment pentru mişcarea studenţească, a VI-a ediţie a Forumului Organizaţiilor Studenţeşti din România. Anul acesta Forumul este organizat de către Liga Studenţilor din Galaţi.

Tema centrală a acestei ediţii este „Dimensiunea socială a educaţiei-probleme şi soluţii". Printre subiectele abordate se mai numără analiza rezultatelor studiului ANOSR cu privire la nevoile sociale ale studenţilor din România, reformarea sistemelor de tabere studenţeşti, dar şi dezbateri pe Legea Educaţiei Naţionale.

Forumul este singurul eveniment la nivel naţional, în care se creează un cadru de dezbateri, educaţie formală şi non-formală şi unde se decid o serie de politici pentru învăţământul superior de către un număr de peste 200 de reprezentanţi ai studenţilor, din centrele universitare din România.

Proiect unic pentru mişcarea studențescă din România, o oportunitate de comunicare între studenţii reprezentaţi şi actori din mediul academic, are ca scop consolidarea mişcării studenţeşti într-o viziune comună. La Forum sunt invitaţi o serie de actori din domeniul educaţional: Ministrul Educaţiei, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Secretariatul Bologna.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite