UPDATE/Un elev al liceului Auto și un recidivist au fost prinși în timp ce furau baterii de camioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această după-amiază, polițiștii secției Transporturi Feroviare Galați au prins în flagrant doi hoți, care încercau să fure din inciinta unei societăți comerciale din Galați mai mulți acumulatori pentru camioane.

Cei doi au fost prinși pe șoseaua de Centură a Galațiului, în jurul orei 17.00.  Eugen Drăgan, în vârstă de 19 ani și Mihai Gheorghe Mitu au fost surprinși chiar în momentul în care aruncau oeste gardul Cefin S.A ultima dintre cele cinci bateriii pe care le furaseră de la camioanele parcate în curtea societății.

Culmea este că cei doi erau căutați de polițiștii de la Transporturi, după ce agresaseră un elev al Liceului Anghel Saligny în apropierea gării Filești, tot în această după-amiază.

După ce l-au agresat pe tânăr, Drăgan și Mitu au plecar la furat de baterii.  Acum cei doi vor fi cercetați atât pentru lovire cât și pentru furt calificat și își vor putea petrece următorii cinci ani după gratii.

"Atât infractorii, cât și bunurile au fost predați secției 4 Poliție, pe raza căreia s-a produs infracțiunea, urmând ca după finalizarea cercetărilor să se facă propunerile legale în ceea ce-l privește", a declarat subcomisar Ștefan Constandache.

"Prin extinderea cercetărilor poliţiştii au stabilit că D. Eugen-Marian este suspect de comiterea furtului din noaptea de 14/15.01.2011, din locuinţa Mihail Z., din Galaţi, acesta furând 25 de metri ţeavă de cupru", a declarat şi Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Eugen-Marian Drăgan a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi în cursul zilei de azi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infarcţiunii de furt calificat, George Mitu fiind cercetat în stare de libertate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite