Galaţi/Trei minori sunt cercetaţi pentru un furt comis în complexul Ţiglina I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani s-au ales cu dosare penale, după ce au furat poşeta unei vânzătoare din complexul comercial gălăţean Ţiglina I

Secţia 2 Politie a fost sesizată în urmă cu două zile , că persone necunoscute, profitând de neatenţia vânzătoarei de serviciu dintr-un magazin de confecţii situat în complexul commercial din Ţiglina 1, au furat din poşeta acesteia suma de 2.700 lei, bani proveniţi din încasări, şi un telefon mobil, prejudicial total fiind de 2900 lei.

"În urma cercetărilor efectuate poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale au identificat suspecţii ca fiind C. Daniel de 18 ani, Alexandru-Gabriel M. de 15 ani şi Cosmin Andrei de 14 ani M. , toţi din Galaţi", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Daniel C. şi Alexandru-Gabriel M. au fost reţinuţi pe baza de ordonanţă pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi Judecatoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, Andrei C. fiind cercetat în stare de libertate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite