Solicitare de modificare pentru anumite trasee: microbuzele 84 şi 62 ar putea ajunge până la Selgros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Propunerea de modificare a traseelor a pornit de la dorinţa conducerii Selgros, dar şi de la cererile cetăţenilor ca aceste microbuze să ajungă până în faţa supermarketului.

Acest subiect va fi dezbătut la Comisia de Transport din cadrul Consiliului Local.

„Ei spun că sunt discriminaţi pentru că niciun maxi taxi nu ajunge până în faţa supermarketului Selgros. Noi vom analiza solicitarea şi vom da un verdict final marţi, 13 septembrie. Dacă va primi avizul Comisiei, proiectul va fi inclus pe odinea de zi a următoarei şedinţe de Consiliu Local”, ne-a declarat consilierul Daniel Apetrăchioaie.

Tot marţi vor fi chemaţi la discuţii şi operatorii privaţi care au câştigat licitaţia pentru cele două trasee, respectiv Relajcar SRL (traseul 62 Piaţa Centrală-Real) şi S.C. ACJ Globe Tour SRL (traseul 84 Bariera Traian-Real).

Silviu Cârlan, administratorul S.C. ACJ Globe Tour SRL, este de acord să se prelungească traseul până la Selgros cu condiţia să se suplimenteze numărul de microbuze.

„Nu am nimic împotrivă dacă este de utilitate publică. Scopul nostru este să satisfacem cererile gălăţenilor. Va trebui însă să mai băgăm pe traseu 4-5 micobuze pentru că accesul în parcarea Selgros durează aproximativ şapte minute. Automat  vor fi şi modificări de grafic”, a spus Cârlan.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite