Atenţie şoferi! De luni, strada Cuza din Galaţi se închide pentru 180 de zile! Vezi aici rutele ocolitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motivul acestei închideri este acela că încep lucrările  de reabilitare a reţelei de canalizare în strada Al.I.Cuza, tronsonul dintre Casa Corpului Didactic şi strada Universităţii. Rutele ocolitoare pe perioada execuţiei sunt pe străzile  Dogăriei şi Domnească.  

Conform unui comunicat de presă al Primăriei Galaţi, societatea Apă Canal Galaţi a anunţat începerea din data de 4 aprilie a lucrărilor de reabilitare a reţelei de canalizare în strada Al.I.Cuza. Lucrările se execută în cadrul contractului ISPA şi au ca termen de finalizare  31 august  2011.

„Obiectivele lucrării sunt creşterea stabilităţii terenurilor de fundare prin eliminarea pierderilor din reţea, precum şi reducerea impactului negativ al apelor uzate evacuate asupra mediului înconjurator. În vederea execuţiei acestora traficul autovehiculelor va fi inchis pe tronsonul dintre Casa Corpului Didactic şi strada Universităţii”, a precizat SC Apă Canal.

Proiectul ISPA „Modernizarea sistemelor de apă şi canalizare şi construcţia noii staţii de epurare apă uzată în Galaţi”,  aflat în derulare de către SC Apa Canal SA Galaţi cu finanţare de la Uniunea  Europeană are drept obiectiv final îmbunătaţirea sectorului de apă şi apă uzată în municipiul Galaţi şi prestarea către populaţie a serviciilor de alimentare cu apă potabilă, colectare ape uzate şi tratarea acestora la calitatea prevăzută de  standardele Uniunii Europene.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite