UPDATE/ Vega Company a câştigat licitaţia pentru Complexul Faleza Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corneliu Istrate, omul de afaceri gălăţean, a cumpărat complexul hotelier Faleza Galaţi şi terenul aferent, de 3.586 metri pătraţi, prin licitaţie cu strigare, pentru suma de 2,67 milioane de euro.

„Suma cu care a câştigat Vega 93 licitaţia pentru hotelul Faleza este 2,67 milioane de euro. Cu tot cu TVA suma ar ajunge la aproximativ 3,22 milioane de euro", ne-a declarat Sandu Traian, patronul firmei „Dunărea", unul dintre participanţii la licitaţie.

Întrebat despre zvonurile care circulă cum că municipalitatea ar fi interesată să obţină hotelul de la câştigătorul licitaţiei, Sandu Traian ne-a declarat: "Ar fi o soluţie bună pentru comunitate. În felul acesta gălăţenii vor avea o Primărie".

„Este adevărat că am câştigat licitaţia", ne-a confirmat şi Corneliu Istrate, patronul Vega 93.

La licitaţia organizată la firma Neptun-Olimp, la care Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) deţine acţiuni, au participat cinci ofertanţi, preţul de pornire fiind de 1,16 milioane de euro.

Este vorba despre Vega Company - firma omului de afaceri Corneliu Istrate, SC Silvano- firma lui Constantin Dumitriu, societatea Metaltrade a lui Corneliu Găvăneanu, Derpan din Smârdan şi SC Dunărea a lui Sandu Traian.

Vega Holding deţine mai multe societăţi de construcţii civile şi industriale, printre care Vega '93 şi Viva Construct, dar are şi afaceri în domeniul hotelier. Cea mai mare parte a businessului o reprezintă partea de construcţii civile şi de infrastructură. Firma a avut mai multe contracte cu statul.

În portofoliu se mai află şi Vega Company, cu un complex de agrement de cinci stele din Galaţi. Compania a înregistrat, anul trecut, un profit net de 1,7 milioane lei, la o cifră de afaceri de 6,7 milioane lei.

Familia Istrate mai deţine două ansambluri rezidenţiale, unul de 8 blocuri pe faleza Dunării, dar şi un altul de şapte blocuri de pe strada Tecuci din Galaţi, finalizat parţial.

Familia Istrate
Avere:55 mil.euro, loc 90
Construcţii, turism, imobiliare
Galaţi

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite