Galaţi/ Show de modă, machiaj şi coafuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol de modă
Spectacol de modă

Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi în colaborare cu Aqua Models organizează, sâmbătă, începând cu ora 18.00, Gala Extravagance, ediţia a şasea, un show de modă, coafuri şi machiaj.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate ţinute vestimentare, coafuri şi machiaj haute couture, haute-a-porte şi prêt-a-porte.

Pe scenă vor defila în ţinute senzaţionale trupele Agressione Models - Braşov şi Estetic - Ploieşti.

Alături de aceste, vor participa ca invitaţi: make-up artist: Alexandru Rădulescu @IL Machiage, Designerii : Florentina Giol-Braila; Ioana Silaghi, Natalia Mihoc, Suzana Buna - Oradea, Zsolt Popa - Satu Mare, Eva Neagoe - Ploieşti.

Debutul agenţiei de modele Aqua models s-a făcut în anul 1995, când s-a înfiinţat ca trupă de modele care activa în Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi.

Cu ajutorul instructorului de atunci, Irina Naumova - absolventă a cunoscutului teatru de modă „Prestige" din Chişinău- trupa a căpătat renume prin aprecierile foarte bune şi constante de-a lungul timpului la diferite manifestări de gen din ţară.

Numărul din ce în ce mai mare de titluri de miss şi premii obţinute de gălăţence la concursuri naţionale şi internaţionale fac din Galaţi un adevărat pol al frumeseţiii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite