Galaţi/ “Shot by shot in a elektric week-end” în Club S

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca de obicei în Club S, petrecerile studenţeşti sunt "la putere" în week-end. Tariful pentru intrarea studenţilor este de doar trei lei, iar aceştia beneficiază şi de oferte speciale la băuturile din bar.

Sâmbătă şi duminică, atmosfera este întreţinută de DJ-ul casei, DJ Sabiutză, care a pregătit foarte multe surprize şi premii pentru cei care vor alege ca loc de distracţie Club S.

"Saturday elektric night" este petrecerea propusă pentru prima zi din week-end, o noapte cu muzică electrizantă, atmosferă întreţinută la microfon şi bineînţeles premii pentru cei care se vor mişca "elektric" şi care vor arăta practic că ştiu să se distreze.

Duminică va fi o petrecere fierbinte, cu grade ridicate, pentru că va fi organizată petrecerea "Shot by shot night".

"Îi răcorim cu băuturi reci pe cei care s-au încins la dans şi premiem distracţia aşa cum se cuvine, şi cum de altfel am obişnuit clienţii nostri. Într-un cuvânt cele două seri pot fi caracterizate prin expresia «Shot by shot in a elektric week-end» la Club S", ne-a mărturisit DJ-ul rezident din Club S.

Pe lângă faptul că tariful pentru intrarea studenţilor este modic, doar trei lei, aceştia beneficiază şi de oferte şi preţuri cât se poate de mici la băuturile din bar.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite