Galaţi/ Marius Stan crede în Oţelul şi după înfrângerea de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma înfrângerii de duminică de la Timişoara, Oţelul a pierdut avantajul de patru puncte pe care îl avea faţă de ocupanta locului secund. În acest moment între Oţelul Galaţi şi FC Timişoara este un singur punct diferenţă înaintea ultimei etape.

Cu toate acestea directorul general al FC Oţelul Galaţi, Marius Stan rămâne optimist în şansele echipei gălăţene.

"Din păcate, n-am avut inspiraţia să exploatăm unele momente-cheie avute la 0-0. Dacă marcam noi primii, altfel arăta tabela acum. Nu ne vom transforma şi noi în cei care latră tot timpul pe la TV, este evident că greşelile lui Haţegan s-au datorat presiunii puse de Timişoara înaintea partidei. E evident că Haţegan a încercat să nu-i supere pe timişoreni", a dclarat Marius Stan.

"Dacă vrei să obţii ceva în ţara asta, trebuie să apari zi de zi, să înjuri arbitrul toată săptămâna şi alte lucruri. Sperăm să ne luăm punctele de acasă. Oricum, meciurile cele mai grele sunt cu echipele mici, am simţit asta pe pielea noastră, cu Brăneşti. Am jucat un fotbal destul de plăcut, de spectaculos, nu mi-e ruşine cu echipa mea. Vă spun cu certitudine că vom termina turul pe primul loc. E prea lungă discuţia pentru tot sezonul. Mă bazez pe jocul echipei, am demonstrat că putem juca sub presiune, fotbal adevărat, nu am păcălit fotbalul. Am dus şi portarul în careul advers, în deplasare. Avem jucători curajoşi", a  declarat Marius Stan.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite